Árak, információk

cropped-fb_img_15265564357062.jpg

Árlista

Érvényes 2023. január 1-től

Felnőtt

(10 éves kor felett)

Gyermek

(3 – 10 éves kor között)

Kisgyermek

(3 éves korig)

Apartman

(4 + 2 fő)

9 000 Ft/fő/éj 7 000 Ft/fő/éj ingyenes

Az árak minimum 2 éjszaka foglalása esetében értendők.

Egy éjszaka foglalása esetében 50% felárat számítunk fel.

Az apartmanban 2 pótágy elhelyezhető. A pótágyak igénybevételének díja: 4 500 Ft/fő/éj.

A feltüntetett árak bruttó áraknak felelnek meg.

IFA: 200 Ft/éjszaka/fő ( 18 éves kor felett) (A szállásdíj az idegenforgalmi adót NEM tartalmazza)

Kedvezmények
Amennyiben 7 vagy annál több éjszakát szeretne eltölteni nálunk, kérje egyedi ajánlatunkat e-mail-ben (e-mail címünk: harmashatarvendeghaz@gmail.com)

Apartman árak tartalma

  • Üdvözlő ital
  • Szállás
  • Takarítás
  • Fűtőfa
  • Ingyen WiFi használat
  • Törölköző
  • Parkolás a vendégház udvarán
  • Szalonnasütő, bográcsozó hely használata

Házirend

Annak érdekében, hogy biztosítsuk az Önök kellemes, zavartalan pihenését és elkerüljük az esetleges félreértéseket, szeretnénk, ha megismerkednének házirendünkkel. A házirend be nem tartása a foglalás lemondását és a befizetett összeg vissza nem térítését vonja maga után, tekintet nélkül a szállás korábbi elhagyására.

Érkezéskor a bejelentés miatt kérjük megmutatni személyes dokumentumaikat (útlevél vagy igazolvány)
A szállás minőségére vonatkozó esetleges kifogásokat rögtön érkezéskor hozzák tudomásunkra.

A szálláshelyet az érkezés napján 14:00 órától lehet  elfoglalni.  Egyéb lehetőségek előzetes egyeztetés alapján, rugalmasan intézhetők.

Az apartmant távozás napján 10:00 óráig el kell hagyni. A szállást olyan állapotban kell átadniuk, amilyenben az érkezésükkor volt (sértetlenül).

Személyes dolgaikra és értékeikre, amennyiben a szálláshelyen hagyják őket, felelősséget nem tudunk vállalni. Amennyiben elhagyják az apartmant, zárják be az ajtót!
Feltétlenül kapcsolják le a világítást, az elektromos eszközöket és zárják el a csapokat, ha kimennek a vendégházból!

Nem megengedett a bútorokat, a benti felszerelést másik egységbe, házon kívül vinni.

A szállásadó nem vállal felelősséget a nem rendeltetésszerű használatból adódó esetleges anyagi károkért, vagy balesetekért. A vendégek által a nem rendeltetésszerű használattal okozott kárért a vendégek anyagi felelősséggel tartoznak, a kárt közvetlenül meg kell téríteni a szállásadónak.  Amennyiben annak a gyanúja merül fel, hogy a berendezésben kár keletkezett, a vendég köteles beengedni a tulajdonosokat a szállásra, hogy ellenőrizzék azt.

Baj esetén hívja a 112-es segélyhívó számot!

A tulajdonosnak nincs joga a vendég távollétében belépni az apartmanba. Kivételt képeznek azok az esetek, amelyek biztonsági okok vagy anyagi károk megelőzése érdekében elkerülhetetlen. Ebben az esetben kötelesek erről a vendéget minél előbb értesíteni. Amennyiben annak a gyanúja merül fel, hogy a berendezésben kár keletkezett, a vendég köteles beengedni a tulajdonosokat a szállásra, hogy ellenőrizzék azt.

A DOHÁNYZÁS TILOS az apartmanban! Dohányozni csak az arra kijelölt helyen lehet.
Háziállatot tilos engedély nélkül az apartmanba bevinni.
Nem engedélyezett a szállásra bevinni elektromos készüléket (ventilátor, főzőlap) a tulajdonosok beleegyezése nélkül. Az apartman jól felszerelt konyhával rendelkezik. Kérjük a tisztaságra ügyelni! A mikrohullámú sütőbe fémet tartalmazó edényt ne tegyen be!

A szálláshely belső és külső részébe szigorúan tilos beengedni olyan személyeket, akik nem bejelentett vendégei a szállásegységnek.

Távozáskor a kulcsok átadásával egyidejűleg a tulajdonos átveszi az apartmant, meggyőződik annak állapotáról, majd átveszi a szállásdíjat. A szállásdíj tartalmazza a közüzemi díjakat és egyéb rezsi költségeket, az ágyneműt huzattal, törülközőket, egy héten túli tartózkodás esetén heti ágyneműcserét, valamint a végső takarítást.
A tulajdonosoknak jogukban áll lemondani a szállást, ha a vendég nem tartja be a házirendet, ha megbontja a békét.